Våra Tjänster

Våra tjänster

Bil

Montering av solfilm Bil

Vi monterar solfilm möjlig att använda för att tona rutor på alla bilmodeller eller för att skydda mot höga klimattemperaturer. Med hjälp av solfilm reflekteras värmen bort från bilrutorna och du upplever en behagligare temperatur samt ljus. I bästa fall kan du till och med minska bränslekostnader eftersom bilens klimatanläggning inte behöver anstränga sig som förut.

Några av fördelarna med solfilm är bland annat ett svalare klimat, mer behaglig miljö i bilen för familj och djur samt förbättrat stöldskydd eftersom insynsskyddet hjälper mot minskad insyn.

Foliering av bil

Om du önskar ett förnya utseende av din bil kan vi hjälpa dig med foliering. Med foliering kan du täcka fordonet med annan färg, design eller lägga till en glansig/matt finish. Foliering är även fördelaktigt att applicera som ett skyddande lager till din bil.

Vi hjälper privatpersoner och företag, bland annat används foliering som reklam eftersom en anpassad layout kan visa företagets logotype, kontaktuppgifter eller grafiska profil. Vi folierar alla typer av fordon, som exempelvis bil, motorcyklar och båtar.

Fastigheter

Montering av solfilm Fastigheter
En fastighet som önskar att bevara naturligt solljus och samtidigt skydda mot värme bör använda solfilm för att minska värmeinstrålning. Solfilmen går att använda på hus och villor till arenor och köpcenter. Vi hjälper dig med solfilm och montage, oavsett storlek på fastighet.

Med hjälp av solfilm kan din fastighet få mer behaglig inomhustemperatur. Med solfilm kan det vara möjligt att minska kostnaderna för nedkylning under varma sommarmånader, eftersom solfilmen minskar en stor del av värmeinstrålning. Solfilm hjälper även till att bibehålla mattor och möbler i skick eftersom det reducerar blekning från solens UV-strålar.

För den som önskar solfilm av estetisk anledning ges fastigheten ett utmärkt insynsskydd men bibehåller tidigare ljusinsläpp. Välkommen med dina önskemål så hjälper vi dig!

Montering av säkerhetsfilm Fastigheter (Splitterfilm – Inbrottskydd – Personskydd – Frostfilm)
Beroende på vilket skydd man önskar tillhandahåller vi olika säkerhetsfilm, bland annat monterar vi säkerhetsfilm i syfte av inbrottsskydd, personskydd och insynsskydd. Samtliga säkerhetsfilmer är godkända och vi arbetar alltid med intyg av att våra tjänster tillhandahålls med högsta kvalité.

Splitterfilm/ Inbrottsskydd
Fönster och dörrar som behöver förstärkt motstånd vid olyckshändelse, inbrottsförsök eller skadegörelse kan förses med säkerhetsfilm. Med hjälp av splitterfilm kan ett försök att forcera ett fönster eller dörr försvåras eftersom filmen håller samman glaset och reducerar konsekvenserna av glaskross. Därför skyddar splitterfilm ägodelar och material som kan behöva ersättas, och i värsta fall förstöras. Vi monterar splitterfilm hos privata hus, kontorsfastigheter, kommersiella fastigheter som butiker och offentliga miljöer.

Vi har behörighet och certifiering för att montera säkerhetsfilm i följande klassningar: P1A, P2A, P3A samt P4A. Dessa klassningar tillämpas vid exempelvis skydd för vandalisering, sabotage samt så kallade smash & grab.

I samarbete med SolFilmsProdukter AB

Personskydd & frostfilm
Vi monterar personskydd och frostfilm hos exempelvis kontorsfastigheter och kommersiella fastigheter och lokaler. Vi monterar frostfilm på glas i önskan av att skapa begränsad insyn eller mönster, men bibehåller ljusinsläpp utifrån. Frostfilm fungerar som dekorativt insynsskydd, med mönster eller logotype. Vi monterar frostfilm på glaspartier hos bland annat offentliga miljöer och kontorslokaler.

Dekor

Montering av dekor

Vi monterar dekorfilm, som kan skapa en trevlig miljö som passar både som insynsskydd och dekoration på olika ytor, exempelvis monterar vi dekor i kontor som önskar insynsskydd. Vi monterar ofta dekorfilm hos företag som önskar ljusa kontorsytor men som kräver avskildhet. Dekorfilm är mycket användbart vid företagsprofilering som logotyper, skyltar och bildekor. Vi har kontakterna som hjälper dig tillverka önskvärd dekor – sen hjälper vi dig med montering.

Välkommen med dina önskemål så hjälper vi dig!